ЕЛЕКТРОМОНТАЖНІ РОБОТИ

Електромережа будь-якого заміського будинку включає дві основні частини: зовнішню підводку, яка закінчується так званим вузлом введення, і домову мережу, що складається з електрощита і силових груп або окремі лінії внутрішньої електропроводки будинку.

Електромонтаж також включає установку систем безпеки, до яких відносяться автоматичні вимикачі, пристрої захисного відключення і стабілізатори.

Побутове електропостачання забезпечується змінним струмом з напругою в 220, необхідним для більшості електроприладів. Для монтажу також мають значення сила струму, його потужність, електричний опір і енергія електричного поля. Електроенергія в приватному будинку може з'явитися лише за наявності трансформаторних підстанцій, перетворюючих високу трифазну напругу в низьку трифазну 380/220В і розподіляють її між споживачами.

Електрики високої кваліфікації, що працюють в нашій компанії, професійно і в стислі терміни виконають електромонтаж квартир у багатоквартирних будинках, котеджів, щитів, офісів, торгових об'єктів, складів, виробничих приміщень, автоматики, будь-яких житлових приміщень, а також монтаж розеток і електрики .

У наші послуги входить проектування електропостачання та реалізація проекту по Львову та області. Ми не тільки швидко і якісно зробимо  електромонтаж будь-якого рівня складності, але і виконаємо будь-які інші необхідні роботи, в тому числі допоможемо виявити і усунути несправності в електричній мережі і забезпечимо електробезпеку, встановивши необхідне заземлення та громовідвід в заміському будинку. Ми виконуємо проводку телефонного та електричного кабелю та встановлення відповідних розеток, також ми монтуємо антенні, мережеві, аудіо-і відео-лінії.

Наші фахівці швидко і зі стовідсотковою гарантією безпеки підключать до електромережі будь-яку побутову техніку: електроплити, пральні та посудомийні машини, електрокаміни і водонагрівачі, домофони, відео-домофони, кондиціонери та ін.

Ви можете викликати електрика на будинок або в офіс, в якому потрібно провести заміну і ремонт електропроводки. Ми також професійно і швидко встановимо громовідвід на даху заміського будинку. Вартість електромонтажу розраховується індивідуально і залежить від використовуваних матеріалів, що є в наявності у замовника, або підбираються нашими спеціалістами.

При цьому при електромонтажі враховуються індивідуальні та фінансові запити замовників. У м.Львів та області нашій компанії під силу запропонувати замовникам прийнятні й конкурентоспроможні ціни при повному спектрі високоякісних послуг. Нами також передбачена гнучка система знижок для наших постійних клієнтів .