БУДІВНИЦТВО БУДИНКІВ ПІД КЛЮЧ У ЛЬВОВІ ТА ОБЛАСТІ

   За весь час існування найбільше нами реалізовано проектів в галузі будівництва будинків, проектування та будівництва заміських котеджів і дач, що в підсумку призвело до виявлення основної спеціалізації нашої компанії.

   Будівництво будинків під ключ у Львові  відбувається за розробленими схемами, які засновані на побудованих нами будинках, в які ми вносимо доповнення з огляду на появу і введення в експлуатацію нових технологій. Красиві особняки, які можуть стати Вашими, якщо Ви до нас звернетеся! 

Зазвичай будь-яке будівництво складається з наступних етапів:

  • Діалог з клієнтом.
Ми намагаємося отримати від клієнта максимально докладну інформацію про бажаний результат нашої співпраці. Уточнюються всі деталі замовлення - від розташування ділянки до бажаних деталей інтер'єру, декорацій і ландшафтних робіт;
  • Вибір, купівля ділянки або вивчення існуючої ділянки.
Для будівництва заміського будинку потрібно вибрати місце. Це може бути або вже наявна у Вас ділянка, або її можна придбати. Наша компанія допоможе Вам в цьому питанні - ми знайдемо всі варіанти ділянок, що продаються в обраному Вами районі, перевіримо юридичну чистоту, якість, оцінимо можливість споруди там бажаного Вами будинку. Після цього займемося оформленням угоди з веденням всього документообігу.
  • Проектування ескізу, 3D-моделювання макета.
На даному етапі в проектному відділі створюються проекти дому / котеджу. Це "загальний" макет будинку, його змодельований зовнішній вигляд, поверховий план, розміри. Ви зможете побачити свій майбутній будинок, внести останні корективи і пустити проект в роботу;
  • Розробка робочого проекту.
Робочий проект - це результат складної роботи інженерно-технічного персоналу. У цьому проекті вже передбачено все - від земельних робіт, фундаменту, матеріалів - до комунікацій, електропостачання та деталей екстер'єру. На основі цього проекту буде проводитися безпосередньо будівництво будинку під ключ, підведення комунікацій та оформлення документів. Так так, саме "під ключ" - ми закінчимо тоді, коли ви будете посміхатися, радіти і будете щасливі, володіючи новим домом!
  • Будівництво об'єкта.
Будівництво будинку за проектом, починається з виконання земельних робіт, зведення коробки і закінчується внутрішньою обробкою, впорядкуванням ландшафту - все за бажанням Клієнта.
  • Зовнішнє оздоблення.
   Після спорудження будинку, потрібно зробити його красивим. У першу чергу ми займаємося зовнішньою обробкою котеджу: фасадні роботи, вікна, двері, веранди. Все це оформлюється відповідно за дизайнерським проектом - вибраними Вами матеріалами і квітами, у Вашому індивідуальному стилі.
  • Внутрішнє оздоблення. Роботи з Інтер'єром будинку.
   Тепер, коли зовні Ваш новий будинок виглядає бездоганно, потрібно зробити його таким всередині. Для цього вже існує дизайн інтер'єру, відповідно з яким і будуть проводитися роботи. Дизайн-студія при розробці проекту дизайну враховує всі Ваші побажання і додає будь-які елементи декорації. Ми допоможемо Вам підкреслити індивідуальність Вашого котеджу.
  • Ландшафтне проектування.
   Роботи по ландшафту - це благоустрій Вашого придомового саду. Тут може бути і оригінальні рішення садової галузі, і скульптури і фонтани і басейни. Межі Вашої фантазії і наших можливостей не існує!

   Вам достатньо звернутися до нас і узгодити план робіт, починаючи з початку: вибору району, покупки ділянки землі, де знаходитиметься майбутній котедж, і закінчуючи дизайном інтер'єру та ландшафту. У м.Львів, пройшовши весь цикл будівництва будинків під ключ поетапно, ми побудуємо для Вас саме такий будинок, який Ви хотіли!

   Чому Вам варто вибрати саме нашу компанію для будівництва будинку у Львівській області?

   Ми надаємо повний комплекс послуг, необхідних при будівництві будинків під ключ. Ми візьмемо на себе буквально всі турботи, починаючи від оформлення документів на землю, закінчуючи посівом газону на Вашій ділянці після будівництва!
   Кожен наш співробітник - кваліфікований фахівець з вищою освітою в галузі інженерії. Адже хороші фахівці - запорука якості Вашого будинку і нашої репутації! Ми використовуємо передові технології в галузі будівництва.
   Телефонуйте, і переконаєтеся самі, що працювати з нами - це зручно, вигідно і приємно! Будівництво будинків і котеджів у м.Львів з нашою компанією завжди зручно, просто і якісно!