Металочерепиця найкращий матеріал для покрівлі!

Металочерепиця - це прекрасний вибір для облаштування покрівлі. Популярність металочерепиця отримала через безперечні переваги, про які ми поговоримо більш докладно.

Перш за все, увагу заслуговує легкість металочерепиці в порівнянні з іншими видами покрівельних матеріалів. Матеріал для даху підбирається ще при проектуванні будинку, в залежності від фундаменту майбутнього будинку. Якщо відразу не вдалося визначитися з матеріалом для даху, потім вже підбирати матеріал на покрівлю треба з урахуванням допустимих навантажень. Металочерепиця може використовуватися для об'єктів, де не можна збільшувати навантаження на фундамент. З урахуванням невеликої ваги покрівлі, робота може виконуватися без залучення спеціальної підйомної техніки.

Монтаж металочерепиці дуже простий. З'єднання листів завдяки хвилеподібному профілю дуже ефективно, для великих окремих сегментів не будуть потрібні серйозні витрати часу. Застосовуватися металочерепиця може як для покриття приватних будинків, так і багатоповерхових будівель. Матеріал дуже поширений і при покритті зовсім малих архітектурних форм - альтанок, бань, арок і т.д. Металочерепиця підійде для будівельних об'єктів будь-яких масштабів.

 Ще одна перевага металевої черепиці це довговічність. Вже протягом багатьох років металочерепиця успішно застосовується в російських кліматичних умовах, при цьому зберігає свої декоративні якості. У більшості випадків виробники застосовують сталевий прокат європейського виробництва, що забезпечує найкращу якість.

 Металеві листи, як правило, покриті полімерним шаром, який буває різних типів: глянцевий поліестер, товщина якого становить 24 мк і матовий поліестер товщиною в 35 мк. Для подібних поверхонь властива відмінна стійкість до механічних впливів і кліматичних особливостей. Також слід зазначити і зовнішню привабливість матеріалу, який чудово справляється з декоративними задачами. 

На сьогоднішній день вибір металочерепиці за кольором величезний, більше 120 кольорів і відтінків. Захист поверхні листа від подряпин під час транспортування досягається завдяки плівці, якою покривають листи, після монтажу її легко прибрати з покрівлі. Зазвичай кожен великий виробник пропонує на вибір всі необхідні супутні комплектуючі, які за матеріалом і кольором підходять до основних покрівельних листів.

 Плюсом до металочерепиці також буде - пожежостійкість. Ваша крівля в такому випадку буде забезпечена діючими протипожежними стандартами. Металочерепиця виробляється з використанням новітніх технологій, за якими безперервно оцинковується і покривається ефективною захисною оболонкою. До того ж, при виборі металочерепиці, ціна може бути підібрана з урахуванням Ваших фінансових можливостей.

 Звичайно, подібно будь-яких матеріалів, у металочерепиці є і свої мінуси. У їх числі відзначити варто невисокі показники шумоізоляції і термозахисту. Не кваліфікований підхід може призвести до великих відходів при монтажі. Але якщо все зробити правильно, то можна мінімізувати фактор даних проблем. Крім того, металочерепиця, по відношенню до інших популярних матеріалів, має краще співвідношення ціни до якості.