Будівництво будинків з газосилікатних блоків

   Є будівельні матеріали, якими людство користуються всю історію свого існування: пісок, глина, камінь. Цивілізація розвивається і отримує в свій арсенал все більш надійні, практичні матеріали для будівництва будинку: бетон, шифер, листовий метал і багато, багато іншого. Прогрес не стоїть на місці, і сучасні тенденції диктують свої умови і вимоги до оселі людини.

   Винайдений лише на початку ХХ століття, газосилікат фактично один з новітніх будівельних матеріалів, доступних людству. За шведськими технологіями стали виготовлятися блоки, які і поклали початок будівництву будинків з газосилікатних блоків або, як вони ще називаються, пористого бетону.
 Будівництво будинків з газосилікатних блоків набуло широкого поширення, природно, через унікальні якості використовуваного матеріалу.

   Наша  компанія побудує для вас будинок, котедж з лазнею або гараж, з властивостями, за сукупністю, недосяжними при використанні «класичних» будматеріалів:

  •    Підтримка мікроклімату. Іншими словами, газосилікат вбирає вологу з повітря при її надлишку (як з повітря, так і безпосереднім контактом) і віддає її при недостатній вологості приміщень, пом'якшуючи атмосферу в домі «вдихаючи і видихаючи»;
  •    Теплоізоляція. Володіючи низькою теплопровідністю, стіни вашого будинку збережуть для вас затишок і комфорт і заощадять на опаленні в холодну пору, а в жаркий літній полудень збережуть прохолодну млість;
  •    Вогнестійкість. Витримуючи до 70 хвилин +400 ° C газосилікат тільки стає міцнішим (шведські дослідження показали, що міцність збільшується на 85%). Має відповідність ГОСТ'а 30247.0-94 для плит перекриття і покриття;
  •    Звукоізоляція. Газосиликатні блоки перешкоджають поширенню шуму у відповідність із стандартами і вимогами до будматеріалів. Але це не просто цифри і показники - це спокій і відчуття безпеки.
   Це ті властивості, які Ви зможете отримати замовивши у нас будинок з газосилікатних блоків під ключ або вибравши один з проектів, який ми здійснимо враховуючи всі Ваші побажання. 
А ще на стадії замовлення і планування Ви зрозумієте, що такий будинок буде не тільки зручніше, але і дешевше, адже всі переваги знижують собівартість такого житла.
   Процес зведення будинків з газосилікатних блоків починається з обстеження ділянки землі, на якій планується будівництво, фахівцями інженерно-геодезичних служб нашої компанії. Вони оцінять стан грунту, його класифікацію, глибину промерзання і грунтових вод. На основі цих та ряду інших показників вибирається тип фундаменту.
Особливістю фундаменту для таких будівель є окрема вимога з гідроізоляції. Зверху ж він додатково зміцнюється поясом бетону, який рівномірно розподілить навантаження від стін по всьому фундаменті, запобігши можливе виникнення тріщин у стінах.
Першими рядами газосилікатних блоків вирівнюють всі, навіть незначні, нерівності фундаменту, укладаючи їх на цементно-піщаний розчин на рівні гідроізоляційного шару.
   Типові газосиликатні блоки, що йдуть на будівництво будинків, мають чіткі стандартизовані розміри з похибкою 1мм і менше. Їх гладка поверхня при будівництві обробляється спеціальним мінеральним клеєм, що дозволяє мати кладку з високим рівнем щільності і мінімумом «містків холоду» (ділянки стіни, що мають в холодні пори року температуру меншу, ніж вся інша стіна), на відміну від бетонної кладки. На першому ряді блоків використовується рубанок для газосиликата, що виключає навіть незначні западини чи виступи.
   Вікна та двері перекриваються газосилікатними перемичками, що укладаються на шар клею. Верхній ряд газосилікатних блоків, також як і фундамент, зміцнюють монолітним поясом для розподілу навантаження, але на цей раз, плит перекриття на стіни.
   Заключний етап побудови - нанесення спеціального водозахисного шару, який також охоронить будівлю від атмосферних опадів, збереже його зовнішній вигляд і збільшить термін служби.
   На наступному етапі побудований будинок з газосилікатного блоку приводиться до вигляду згідно з проектом. Робота дизайнерів втілюється у форми й інтер'єр Вашого будинку. Скориставшись послугами нашого ландшафтного дизайнера, Ваша присадибна ділянка придбає надзвичайні риси.
   Чудовий будинок і ексклюзивний сад - те, що пропонує наша компанія.
 Саме тому ми запропонуємо Вам унікальний асортимент проектів, врахуємо всі ваші побажання, підберемо відповідну ділянку, організуємо юридичний супровід усього процесу.