Мансардні вікна VELUX


VELUX виробляє високоякісні мансардні вікна більше 60-ти років. Завдяки передовим характеристикам нашого продукту Ви насолоджуватиметесь ідеальною комбінацією щедрого світла, свіжого повітря та гарного виду - ідеальні умови у Вашій оселі у Львівські області.
VELUX займає першість у автоматизованих рішеннях. Натиском кнопки Ви можете керувати усіма своїми вікнами VELUX та аксесуарами. Зручна система дозволяє Вам зберегти установки для зручності та простоти.



Мансардні вікна FAKRO

Найвища якість виконання, легкість та безпечність у використанні, а також новаторські рішення дають можливість підібрати відповідне дахове вікно ФАКРО до кожного типу приміщення у Львові. Дахові вікна виготовлені з найкращої соснової сировини, гарантують тривалість, безпеку, функціональність та дуже хороші термоізоляційні параметри. Дахові вікна стають невід’ємним елементом при будівництві нових об’єктів, відкривають нові можливості в сучасній архітектурі та дизайні інтер’єру. Використовуючи дахові вікна у реконструкції горищ, легко можна їх змінити у функціональні та по-різному стилізовані інтер’єри.
В залежності від побажань клієнтів та винахідливості проектантів навіть найбільш нетипові і витончені бачення можуть бути зображені у вигляді комп’ютерної графіки, за допомогою якої робимо остаточні рішення та втілюємо мрії в реальність у м.Львів.