Будівництво будинків з піноблоків

Одним з найпопулярніших будівельних матеріалів у наш час є піноблок. Технологія його приготування не більше ста років, при цьому зовсім недавно вона була покращена.




Будівництво будинків з піноблоків - це вигідно, надійно і практично, щоб переконатися в цьому достатньо замовити будівництво будинку з піноблоків. Виграючи в більшості якостей, як у цегляних, так і у дерев'яних, будівлі з піноблоків також дозволяють і заощадити, завдяки меншій ціні.
Наш клієнт отримує будинок під ключ, зведений за новітніми технологіями з першокласних матеріалів. Наша компанія вже довгі роки втілює в життя проекти будинків з піноблоків.



Безперечна перевага піноблоків забезпечує їх:
  • надійність: практично нестаріючий матеріал, не схильний розкладанню,  дозволяє будувати будинки з піноблоків по довговічності порівнянні з кам'яними будівлями;
  • збереження тепла: завдяки пористій структурі пінобетон дозволяє економити до чверті витрат на опалення приміщень і зменшити товщину самих стін в порівнянні з іншими типами будинків;
  • «Дихаюча» структура: як і дерев'яні будинки, пінобетон вбирає і віддає вологу, регулюючи температуру і вологість кімнат, забезпечуючи комфортне проживання, адже пори в ньому забезпечують «природну» вентиляцію приміщень;
  • легкість обробки: вага, об'єм, щільність цього будівельного матеріалу дозволяє без зусиль здійснити задуманий план будівлі - отвори і канали для комунікацій прорізаються швидко і з точністю до міліметра, а також створити будь-яку унікальну дизайнерську задумку, надавши елементам декору і самого будинку необхідну форму і об'єм .
  • здатність до звукоізоляції: поглинання і придушення шумів небезпідставно створять відчуття затишку і комфорту у Вашому будинку з піноблоків;
  • екологічність та пожежобезпечність: не виділяючи якихось шкідливих речовин ні при виробництві, ні при експлуатації вони надають піноблочним будівлям виступати практично найбезпечнішим житлом XXI століття, поступаючись лише дереву, але на відміну від дерева не горить, а на відміну від бетону не розщеплюється і не вибухає при локальному нагріві.

Таким чином, будинки з піноблоків - це неймовірно вигідно і практично. Ви економите на фундаменті за рахунок легкості пінобетону (а він до 90% легше бетону), на теплоізоляції, а до місцевості таку будівлю не примхливо - звести її можна практично на будь-якому грунті і це в мінімальні терміни!

У сучасних цивілізованих країнах є дуже строгі і високі вимоги, як до процесу будівництва, так і до самих будівель. Це стосується всіх ключових параметрів будинків, які пред'являлися до житла людини з давніх часів, доповнених сучасними показниками, які вже стали невід'ємною частиною сукупності нормативів: екологічність, пожежобезпечність, звукоізоляція, сейсмостійкість і багато іншого. 
Будівництво будинків з піноблоків - це сучасне слово в сфері будівництва нерухомості. Саме такі будинки дозволяють виявити свою індивідуальність, отримуючи неймовірну кількість унікальних переваг новітніх будматеріалів, що поєднують в собі левову частку тих якостей, які Ви цінуєте в будь-якому будинку або котеджі і можете отримати в будинку своєї мрії!

 Наша компанія втілить в життя будь-який існуючий або тільки задуманий Вами проект!