ОПАЛЕННЯ

Сучасні системи опалення включають цілий комплекс пристроїв, в тому числі генератори тепла (котельні, котли опалення), насоси, теплові мережі та теплову автоматику, а також безпосередньо радіатори опалення або водяні та електричні теплі підлоги у Львові.

Опалення будинку буває центральним і автономним.

Автономне опалення застосовується для обігріву індивідуальних заміських будинків і може забезпечуватися різними теплоносіями. Крім самого простого, але дуже трудомісткого способу пічного опалення, сьогодні опалення заміського будинку часто забезпечується за рахунок газу або електрики, причому незалежно від виду енергоносія найбільш затребуваним сьогодні виявляється опалення за рахунок обігріву підлог.

Газове опалення дозволяє монтувати водні системи опалення обігріву підлог. Обігрів підлоги дозволяє забезпечити рівномірний розподіл тепла, використовуючи низькі температури теплоносія без шкоди для відчуття комфортного тепла навіть при зниженні температури в приміщенні на 2°С, що забезпечує близько 12% економії споживаної енергії.
Температура рідини в водяних теплих підлогах складає близько 20 - 40 ° С і залежить від використовуваної технології укладання і можливих тепловтрат самого приміщення. Враховуючи, що при використанні радіаторів для отримання комфортної температури усередині приміщення необхідний нагрів рідкого теплоносія до 75 - 95 ° С, низькотемпературна водна система опалення будинку за допомогою обігріву підлоги по праву вважається найвигіднішим способом за рахунок невисокої температури циркулюючої води.

Проектування опалення будинку за допомогою теплої підлоги, що обігрівається циркулюючою теплою водою, включає розрахунок оптимальної кількості трубопроводів, опалювальних контурів, щільності і способу укладання труб. Електричне опалення активно використовують в тих випадках, коли населений пункт не газифікований. Для цього використовуються різні типи опалювальних приладів.

Останнім часом у Львівській області набирає популярність опалення будинку за допомогою монтажу теплої електричної підлоги .

У м.Львів кваліфіковані фахівці, що працюють в нашій компанії, високоякісно і в стислі терміни проведуть монтаж опалення вашого будинку від будь-яких енергоносіїв. Ми проектуємо і монтуємо системи автономного опалення індивідуальних будинків із застосуванням самих передових технологій будівництва будинків, використовуючи різні схеми і теплоносії.